Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

03. 05. 2015. 21:40 >> 21:32
2

KIKS U FINIŠU

Srbija remizirala sa Islandom

Rukometna reprezentacija Srbije remizirala je sa selekcijom Islanda 25:25 (13:11) u četvrtom kolu kvalifikacija za EURO 2016. u Poljskoj

 

 

 

Orlovi su prokockali +3 na samo dva minuta prije kraja meča, na kraju branili bod u posljednjem napadu Islanđana, ali i zadržali realne šanse da se nađu na velikom takmičenju narednog januara.

Srbija bi 10. juna u Podgorici morala da ostane neporažena, a da potom u posljednjem kolu savlada Izrael na svom terenu kako bi došla do plasmana na Evropsko prvenstvo.

Najbolji igrač u reprezentaciji Srbije bio je kapiten Momir Ilić, koji je postigao šest golova, jedan manje dao je Dalibor Čutura, koji se nesrećno sapleo u pretposljednjem napadu Srbije, predao loptu u ruke rivalu, koji je iz kontranapada stigao do izjednačenja. 

Islanđani su sa druge strane imali nešto više raspoloženih igrača. Svavarson je postigao pet, Palmarson i Sigurmanson po četriri pogotka. 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније