Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

06. 06. 2016. 13:27 >> 13:15

FEDERER OCIJENIO

Povlačenje sa RG bila prava odluka

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je danas da se mnogo bolje osjeća i da se raduje nastupu na turniru u Štutgartu.

Federer nije učestvovao na Otvorenom prvenstvu Francuske u Parizu zbog povrede leđa, a kako je ocijenio, odustajanje sa Rolan Garosa je bio pravi potez.

"Mnogo bolje se osjećam, bile su ovo dobre tri nedjelje. Moja leđa su dobro, osjećam se mnogo jačim", rekao je Federer.

Federer je do sada igrao na Rolan Garosu svake godine od 1998.

"Iz ove perspektive, povlačenje sa Rolan Garosa je definitivno bila prava odluka. Nijesam želio da se teže povrijedim, razmišljao sam o ostatku sezone, o ostatku svog života", naveo je nekada prvi igrač svijeta.

Federer je ove godine igrao na samo četiri turnira, a sada je pred njim nastup na turniru u Štugartu čime počinje sezonu na travi.

"Bila je ovo teška godina do sada... Uzbuđen sam zbog novog turnira", naveo je Švacarac.

Federer je slobodan u prvom kolu turnira u Štutgartu, a u drugom će igrati protiv boljeg iz duela Amerikanca Tajlora Frica i kvalifikanta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније