Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavila M.L.B. [ B92.net ]

11. 03. 2018. 18:45 >> 18:45

INDIJAN VELS

Sudar sestara Vilijams u trećem kolu

Serena Vilijams vratila se poslije 14 mjeseci na Indijan Vels, gdje je u trećem kolu čeka sestra Venus.

Serena je, u drugoj rundi u Kaliforniji, savladala Holanđanku Kiki Bertens sa 7:6 (5), 7:5, poslije skoro dva sata borbe.

S druge strane, Venus je bila sigurna protiv Rumunke Sorane Kristee sa 6:3, 6:4, pa ćemo prvi put od finala Australijan opena prošle godine vidjeti sudar sestara Vilijams.

"Voljela bih da igram protiv nekog drugog, bilo koga, nebitno, ali dogodilo se ovo. Tako je, kako je", rekla je 36-godišnja Serena.

Sestre Vilijams su do sada imale 28 međusobnih susreta, a Serena vodi okršajima sa 17-11. U posljednjem susretu je kao trudnica nadigrala Venus u finalu u Melburnu 6:4, 6:4. Prošlog septembra je rodila ćerku Aleksis Olimpiju.

"Izgleda kao da nije izgubila nijedan korak. Sjajan način za povratak", rekla je Venus o mlađoj sestri.

U međuvremenu, braniteljka titule u Indijan Velsu Elena Vesnina je do trećeg kola stigla poslije preokreta protiv Amerikanke Katarine Belis sa 2:6, 6:1, 6:1.

Sigurnu pobjedu u dva seta zabelježila je druga favoritkinja turnira Karolina Voznijacki nad Španjolkom Larom Aruabarenom sa 6:4, 6:1, a problema nije imala ni Elina Svitolina protiv Njemice Mone Bartel sa 6:4, 6:3.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније