Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

31. 07. 2018. 23:30 >> 23:10

PRIPREMA ZA TURNIRE

Đoković trenira na akademiji Pepea Imasa

Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenira na akademiji Pepea Imasa i priprema se za Masterse u Torontu i Sinsinatiju.

 

Đoković je u okviru priprema za te turnire otputovao u Marbelju gdje je viđen kako trenira, a potom je potvrđeno ono što su navijači naslutili vidjevši fotografije na društvenim mrežama.

Imas, za kojeg je trener Marjan Vajda insistirao da bude odstranjen iz ekipe, ima akademiju u španskom ljetovalištu gdje živi i radi Novakov brat Marko.

"Tako je, ja sam zahtjevao da završi sa njim, ali to nije bio moj glavni uslov. Morao sam Novaka da vidim lično, kao i da uspostavim tačan plan i program za neredne mjesece. U Barseloni smo se oko svega dogovorili, i tada je odlučeno da u njegovoj okolini ne bi trebalo da bude toliko ljudi koliko je bilo. Htio sam da tenis trenira, a ne da filozofira o njemu. On je teniser i to mora da mu bude prioritet", rekao je Vajda prije nekoliko dana.

Slovak je trenutno u Španiji sa Novakom, a tu su još i ostali članovi tima – kondicioni trener Gebhart Fil Grič i fizioterapeut Ulises Badio koji bez problema sprovode redovne pripreme za predstojeće turnire.

Đoković prošle godine nije učestvovao u Torontu i eventualnim dobrim plasmanom na kraju mogao bi znatno da popravi poziciju na ATP listi. 

Đoković trenutno zauzima desetu poziciju na ATP listi.

Žrijeb za Rodžers kup na programu je u petak, a igra se od 6. do 12. avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније