Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

27. 08. 2018. 19:46 >> 19:35

US OPEN

Pobjede Svitoline, Hačanova i Lapko, poraz Ribarikove

Ukrajinska teniserka Elina Svitolina plasirala se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je pobijedila Amerikanku Sašu Vikeri poslije tri seta, 6:3, 1:6, 6:1.

Sedma teniserka svijeta pobijedila je poslije sat i 32 minuta, četiri puta je oduzela servis domaćoj teniserki koja je napravila tri brejka.

Svitolina će u drugom kolu igrati protiv pobjednice duela poljske teniserke Agnješke Radvanske i Tatjane Marije iz Njemačke.

Ruski teniser Karen Hačanov plasirao se u drugo kolo pošto je pobijedio Španca Alberta Ramosa Vinjolasa sa 6:3, 6:2, 6:4. Hačanov će igrati protiv pobjednika duela Žila Milera iz Luksemburga i Italijana Lorenca Sonega.

Bjeloruskinja Vera Lapko pobijedila je Ukrajinku Katarinu Bondarenko sa 6:3, 6:3. Ona će u drugom kolu igrati protiv bolje iz duela Belgijanke Eliz Mertens i Kurumi Nare iz Japana.

Kineska teniserka Ćjang Vang plasirala se u drugo kolo pobjedom protiv Slovakinje Magdalene Ribarikove sa 6:2, 6:2. Igraće protiv Rumunke Irine Begu, koja je bila bolja od Amerikanke Dženifer Brejdi sa 6:3, 6:3.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније