Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92, Objavila: R.P. ]

06. 12. 2018. 13:43 >> 13:19

VRAĆA SE U FORMU

Nadal će se oporaviti do Australijan opena

Španski teniser Rafael Nadal, oporaviće se od povrede i biće spreman za nastup na Australijan openu, kaže direktor Grend slema u Melburnu Kreg Tili.

Svjetski broj dva, propustio je finiš sezone zbog povrede koljena, kada je otkazao polufinale US Opena u toku meča sa Huanom Martinom Del Potrom, a onda i azijsku turneju i masterse u Parizu i Londonu.

"U kontaktu smo, spreman je da se vrati u vrhunsku formu", rekao je Tili.

Nadal je u tom periodu vrh ATP liste prepustio srpskom teniseru Novaku Đokoviću, koji sada ima 1.565 bodova više od velikog rivala.

Predstojeći Australijan open na programu je od 14. do 27. januara naredne godine, a titulu brani Rodžer Federer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније