Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

07. 11. 2013. 10:07 >> 10:07

PREVIŠE PRIČA

Vavrinka: Toni Nadal sinoć pretjerao

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka požalio se da Toni Nadal, trener i stric Rafaela Nadala, za vrijeme mečeva prečesto komunicira sa svojim bratanićem.

Nadal je juče u drugom kolu završnog Mastersa u Londonu savladao Vavrinku 7:6, 7:6, a nakon meča, Švajcarac se kazao da španski teniser previše komunicira sa trenerom.

"Svi znamo da Toni tokom mečeva želi da pomogne Rafi i to je nešto na što smo navikl, kako igrači tako i sudije . To je normalno i to je dio igre, ali tokom posljednjeg meča, Toni je pričao nakon svakog poena. Mislim da je to malo previše. Sudija mu nije oduzeo poen, odnosno nije dodijelio posljednje upozorenje, jer je to ipak Nadal. Svi koji su gledali Nadalov nastup protiv mene, to su mogli vidjeti", rekao je Vavrinka, koji je sinoć pretpio 12. poraz iz isto toliko duela sa Nadalom.

Prema Pravilniku ATP-ja, komunikacija svake vrste između igrača i trenera, vidna ili čujna, može se tumačiti kao 'koučing'.

Toni Nadal nedavno je priznao da svom Rafaelu daje savete tokom mečeva, iako je svjestan da je to protivno pravilima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније