Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

В.Г. [ Beta ]

12. 07. 2023. 11:26 >> 11:26

DOBILA ĆERKU

Porodila se teniserka Naomi Osaka

Bivša prva teniserka svijeta Naomi Osaka rodila je ćerku, objavio je noćas američki magazin "Pipl".

Magazin precizira da se japanska igračica porodila u Los Anđelesu i da su ona i dijete dobro.

Četvorostruka grend slem šampionka u januaru je objavila da je trudna, a početkom juna je otkrila da očekuje devojčicu sa reperom Kordejom, sa kojim je u vezi od 2019. godine.

Osaka je posljednju grend slem titulu osvojila 2021. godine na Australijan openu, a kasnije te godine priznala je da boluje od depresije.

Tenisu se vratila u januaru 2022. godine, ali je ubrzo doživjela povredu Ahilove tetive. Posljednji meč 25-godišnja teniserka je odigrala u septembru prošle godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније