Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Л.В. [ Beta ]

04. 11. 2023. 17:59 >> 17:59

TENIS

Dimitrov prvi finalista mastersa u Parizu

Bugarski teniser Grigor Dimitrov plasirao se danas u finale mastersa u Parizu, pošto je u prvom polufinalu pobijedio Grka Stefanosa Cicipasa sa 6:3, 6:7(1), 7:6(3).

Trenutno 17. teniser svijeta je protiv šestog na ATP listi slavio poslije nešto više od dva i po sata igre i tako se plasirao u svoje drugo masters finale u karijeri.

Dimitrov je bolje počeo meč i prvi set je prelomio već u drugom gemu kada je oduzeo servis rivalu i do kraja tog dela igre je sačuvao taj brejk prednosti.

U nastavku meča je bilo brejk prilika na obije strane, ali nije bilo brejkova pa su i drugi i treći set odlučeni u taj-brejku.

Prvi taj-brejk je dobio Cicipas sa ubjedljivih 7:1 i tako izjednačio na 1:1, ali je Dimitrov odgovorio i dobio naredni taj-brejk sa 7:3.

Dimitrov će se za svoj deveti trofej u karijeri, a prvi još od 2017. godine boriti sa pobjednikom drugog polufinala u kojem će se sastati najbolji igrač sveta Novak Đoković i Rus Andrej Rubljov.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније