Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

10. 03. 2024. 11:01 >> 11:00
Čitaj mi:

MASTERS U INDIJAN VELSU

Monfis eliminisao Hurkača, prošli Medvedev i Rud

Francuski teniser Gael Monfis priredio je iznenađenje u drugom kolu Mastersa u Indijan Velsu, pošto je pobijedio osmog igrača svijeta Huberta Hurkača 6:0, 6:7, 6:2.

Francuski veteran je deklasirao Poljaka u prvom setu ne prepustivši mu ni gem, da bi u drugom teniseri razmijenili po dva brejka.

Odluka je pala u 13. gemu, gdje je Hurkač imao više koncentracije 7:5.

Monfis je odlučujući set otvorio brejkom, da bi u trećem gemu još jednom oduzeo servis rivalu, poveo 3:0 i mirno meč priveo kraju.

Francuz će u trećem kolu igrati protiv Britanca Kamerona Norija koji je savladao Lorenca Sonega iz Italije u dva seta 6:4,6:4.

U ostalim mečevima drugog kola mastersa u Indijan Velsu, Norvežanin Kasper Rud je porazio Slovaka Lukaša Klajna (6:4, 7:6), Tomi Pol je u američkom duelu okrašju Aleksa Mikelsena (6:2, 6:2), dok je četvrti igrač svijeta Rus Danil Medvedev bio bolji od Španca Kabaljesa Baene (6:2,6:3)...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније