Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

03. 07. 2014. 12:46 >> 12:46

ŠVAJCARAC ISKUSAN

Novak pitao Rodžera za očinski savjet

Tokom turnira u Vimbldonu Rodžer Federer je otkrio da ga je Novak Đoković upitao za savjete u vezi očinstva i putovanja na turnire zajedno sa uvećanom porodicom.

 

„Naš razgovor će ostati u četiri oka, ali u principu Novak me je pitao kako izgleda biti otac i kako izgleda putovati sa turnira na turnir u ovoj novoj situaciji. Normalno je da želi neke informacije, nešto za šta može da se "uhvati". Mislim da je veoma uzbuđen i veoma srećan. I ja sam srećan zbog njih“, izjavio je Švajcarac.

Federer je, za razliku od Rafaela Nadala i Endija Mareja, uspio da se plasira u polufinale Vimbldona i tako ostane u trci za prestižni pehar.

„Novak sada prolazi kroz period pred dobijanje djeteta, što je sjajno. Mislim da su to neki od najboljih trenutaka, kao i ovaj period gdje se ja sada nalazim. Ako je htio nekoga da pita, svakako da je najbolje da pita mene. Srećan sam što sam mogao sa njim da podijelim šta je meni uspijevalo, šta je bilo dobro, a šta nije“, zaključio je "savetnik" Federer.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније