Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

25. 10. 2014. 11:52 >> 11:58

PREOKRETOM DO POBJEDE

Serena preživjela polufinale sa Voznijacki

Prva teniserka svijeta, Serena Vilijams, plasirala se u finale završnog WTA turnira sezone u Singapuru nakon dramatičnog meča sa Karolinom Voznijacki.

Serena je bila na ivici poraza u taj-brejku trećeg seta, već u prvom je lomila reket, ali je povratila smirenost i riješila meč u svoju korist - 2:6, 6:3, 7:6.

Iako su van terena dobre prijateljice, danas su vodile žestoku i dramatičnu borbu koja je trajala preko dva sata.

Nakon što je izgbila prvi set, Serena je djelovala očajno na terenu, ali se u drugom dijelu igre probudila, da bi potom je u odlučujućem setu gubila 4:5 u gemovima, a danska teniserka servirala za pobjedu.

Ipak, izvukla se nakon grešaka protivnice, a veoma izjednačen set morao je da bude odlučen u taj-brejku, koji je Dankinja bolje otvorila, povela sa 4:1 uz dva mini brejka viška, ali je zatim uslijedio novi preokret.

Sereni, koja je obezbedila prvo mjesto na kraju godine po četvrti put u karijeri, tako je stigla do desete pobjede iz 11 mečeva u međusobnim duelima sa Voznijacki, a već četvrte u posljednja dva i po mjeseca.

Titulu osvojenu prošle godine braniće protiv bolje iz drugog polufialnog duela, Simonom Halep ili Agnješkom Radvanjskom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније