Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

25. 10. 2014. 14:02 >> 14:09

SA SERENOM U FINALU

Nova lekcija Simone Halep

Simona Halep imaće priliku da u finalu prekine dominaciju Serene Vilijams na završnim WTA turnirima, pošto je danas u polufinalu ubjedljivo savladala Agnješku Radvanjsku sa 6:2, 6:2 u setovima.

Rumunska teniserka je danas bila mnogo bolja rivalka od Radvanjske i zakazala novi duel sa Serenom, koju je savladala u grupnoj fazi turnira.

Drugi polufinali meč završen je za samo 68 minuta, a Halep je potvrdila da je u Singapur došla u jako dobroj formi. Nakon što je Sereni zadala jedan od najtežih poraza u karijeri (6:0, 6:2), danas je održala još jedan čas tenisa.

Sjajne udarcima sa osnovne linije slala je lopticu u same ćoškove polja protivnice, a bila je perfektna i na servisu.

Sigurno da ćemo gledati sjajno finale, Rumunka treba da opravda očekivanja javnosti, dok će Serena tražiti osvetu.

Podjetimo, prethodno je u prvom polufinalu Vilijamsova poslije velike borbe pobijedila Karolinu Voznijacki sa 2:1 u setovima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније