Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

23. 10. 2014. 16:48 >> 16:45

ZAVRŠNI TURNIR (SINGAPUR)

Serena oduvala Bušar

Serena Vilijams je deklasirala Eženi Bušar sa 6:1, 6:1 u meču posljednjeg, trećeg kola "crvene" grupe WTA završnog turnira u Singapuru.

Slabe igre Kanađanke donekle mogu da se opravdaju problemima sa koljenom.

Protiv Serene je Bušar osvojila prvi gem, i uz to spasila tri brejk lopte, ali Vilijamsova je do kraja oduvala protivnicu – uzela je 12 od 13 sljedećih gemova i završila meč za manje od sat.

Tako se Serena iskupila za ubjedljiv poraz od Simone Halep, ali nije obezbijedila prolaz dalje, pošto Ana Ivanović može da je prestigne na tabeli ako savlada Rumunku sa 2:0 u setovima. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније