Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

14. 11. 2014. 18:26 >> 18:24

BEZ PROMJENA

VPSCG: Podrška Peroviću i Vičeviću

Upravni odbor (UO) Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore (VPSCG) usvojio je danas izvještaj selektora seniorske vaterpolo reprezentacije Crne Gore Ranka Perovića.

Odbor je sugerisao selektoru da ojača i u narednih 15 dana oformi stručni štab koji će obaviti pojedinačne razgovore sa svim reprezentativcima Crne Gore, sadašnjim, bivšim i potencijalnim, do kraja godine kako bi se stvorila jasna slika o budućnosti seniorske vaterpolo reprezentacije.

Odlučeno je da se napravi detaljan plan aktivnosti svih reprezentativnih selekcija, zaključno sa Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.

Razmatran je i prihvaćen izvještaj selektora mlađih reprezentativnih selekcija Mirka Vičevića.

Odbor je donio odluku o dobavljaču sportske opreme za sezonu 2014/2015, kao i o izboru najboljih sportista i nacionalnih selekcija Crne Gore u 2014. godini u organizaciji Crnogorskog olimpijskog komiteta.

UO je informisan o preduzetim aktivnostima na realizaciji zaključaka u vezi rekonstrukcije zatvorenog plivačkog bazena u Nikšiću, kao i o potpisanom protokolu o saradnji VPSCG i Vaterpolo saveza Bosne i Hercegovine.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније