Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Budi reporter

[ Objavio: I. P. ]

06. 09. 2018. 11:26 >> 11:12
1

OPASNOST OD POŽARA

Nadležni zaboravili da pokose Ljubović

Jedno od omiljenih izletišta Podgoričana - brdo Ljubović, posljednjih dana više podsjeća na zapuštenu prašumu, nego na uređeno šetalište i mjesto za rekreaciju i odmor građana.

Iako je ljeto na izmaku, vrućine ne posustaju, a suvo rastinje, trava i granje potencijalna su opasnost za izbijanje požara, upozorava čitalac reporter.

"Neshvatljivo je da je brdo Ljubović zapušteno u vrelim ljetnjim danima, kad nadležni pozivaju da se ne pali vatra na otvorenom. Ovolika količina nepokošenog rastinja i trave, koje je pri tom i osušeno, potencijalna su opasnost za izbijanje požara. Nadam se da će nadležne gradske službe reagovati i pokositi travu", kaže čitalac repoter.

Koliko je zapušteno šetalište svjedoči i fotografija klupe koja se gotovo i ne vidi od količine nabujale trave.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније