Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

B.B.

31. 08. 2022. 19:25 >> 19:21

VOJINOVIĆ U OŠ "KRSTO RADOJEVIĆ"

Obnova škole uz pomoć Ambasade SAD

Ministar prosvjete Miomir Vojinović, posjetio je danas OŠ "Krsto Radojević" u Tomaševu, nadomak Bijelog Polja i obišao radove na školi koji su finansirani donacijom Vlade Crne Gore i Ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

Kako navode u saopštenju Ministarstva, Ambasada SAD, u saradnji sa Kancelarijom za odbrambenu saradnju (ODC), kao i tijesnom saradnjom sa Ministarstvom prosvjete, realizuje projekte rekonstrukcije škola širom Crne Gore.

"Projekat se realizuje na način da američka Ambasada u Crnoj Gori obezbjeđuje najveći dio sredstava i sprovodi međunarodnu tendersku proceduru za izbor izvođača radova, za svaku fazu pojedinačno. Jedan dio sredstava na ovom projektu obezbjeđivalo je Ministarstvo prosvjete i to u dijelu izrade projektne dokumentacije i nadzora nad radovima", pojašnjavaju u saopštenju.

OŠ "Krsto Radojević" Bijelo Polje je škola koja ima oko 100 učenika. Radovima koji su počeli u avgustu ove godine, predviđena je zamjena unutrašnjih vrata, adaptacija unutrašnjih prostorija, postojećih toaleta, đačkih i nastavničkih, krova na školskom objektu, fasade, elektroinstalacija i ugradnja centralnog grijanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније