Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ M.V. ]

21. 12. 2023. 20:15 >> 20:21
Čitaj mi:

URA

Formirati javni prevoz u Baru

Odbornički klub Građanskog pokreta URA Bar i CIVIS-a podnio je amandman na Budžet Opštine Bar za 2024. godinu sa predlogom izrade studije izvodljivosti sa finansijskim procjenama za formiranje javnog prevoza.

“S obzirom na činjenicu da Opština Bar izdvaja 360.000 eura godišnje za prevoz učenika i penzionera, smatramo neophodnim izradu spomenute studije za formiranje javnog prevoza. Javni prevoz je jedan od najvažnijih načina korišćenja javnog prostora u gradu koji bi značajno doprinio smanjenju saobraćajnih gužvi i na dostupnost većeg broja slobodnih parking mjesta”, saopštili su iz barskog odbora URA.

Oni su konstatovali da bi predloženom studijom isplativosti dobili procjenu mogućnosti, a studijom ekonomske efikasnosti podatke isplativosti u odnosu na troškove realizacije ovog projekta, koji odbornici koji čine vlast u Baru nisu podržali.

“U susret formiranju Parking servisa, koji je na današnjoj sjednici izglasan u Skupštini opštine Bar, a koji je direktan namet za građane Bara, smatramo da konstituenti vlasti, viziju razvoja grada moraju usmjeriti ka realnim potrebama našeg grada i svih njegovih građanki i građana”, zaključili su iz opštinskog odbora URA u Baru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније