Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

M.L.B.

12. 03. 2024. 06:50 >> 14:47
Čitaj mi:

DOM ZDRAVLJA

U Budvi tri pedijatra na 10.000 djece

Dom zdravlja Budva ima tri pedijatra na 10.000 djece što nije dovoljan broj, kazao je u emisiji “Mreža “ na TVCG direktor te zdravstvene ustanove Blažo Radoman.

On je saopštio da Dom zdravlja osim manjka pedijatara nema drugih problema u funkcionisanju.

I pored tog problema, kako kaže, usluge se pružaju svoj djeci, a Radoman podsjeća i da u Budvi ima veliki broj raseljene djece koja takođe dobijaju svu potrebnu njegu.

Na odjeljenje za odrasle je, kako ističe, udvostručen broj izabranih ljekara, što je smanjilo gužve.

“Na drugim odjeljenima nema problema”, kazao je Radoman.

Kako kaže, Dom zdravlja Budva je u investicionom ciklusu, a oko milion eura će biti uloženo u rekonstrukcija prvog sparata.

“Vjerujem da će do kraja ova godine taj sprat dobiti novi izgled”, saopštio je Radoman.

Najavio je i da će Dom zdravlja dobiti savremeni digitalni mamograf i ultrazvuk, vrijednosti oko 200.000 eura, što je kako dodaje, donacija Opštine Budva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније