Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

B.Č.J.

26. 01. 2024. 10:18 >> 10:44
2

Spajić sa dijasporom u Briselu

Izgradnja putne infrastrukture omogućiće ravnomjeran razvoj države

Predsjednik Vlade Milojko Spajić se sastao sa crnogorskom dijasporom u Belgiji, tokom zvanične posjete Briselu.

Goran Vratnica, predsjednik Udruženja crnogorsko-belgijskog prijateljstva „Montenegro“, zahvalio se premijeru Spajiću na prilici da u neposrednom razgovoru razmijene mišljenja i upoznao ga sa projektima, kojima promovišu Crnu Goru u Belgiji.

Predsjednik Vlade je okupljenima približio planove 44. Vlade za razvoj Crne Gore, posebno naglasivši brojne infrastrukturne projekte.

"Izgradnja putne infrastrukture omogućiće ravnomjeran razvoj države, što se okupljenima posebno dopalo", navodi se u saopštenju.

Premijer Spajić je, kako se dodaje, istakao veliku ulogu dijaspore, koja je praktično most naše zemlje sa Belgijom.

Izuzetno srdačno okupljanje održano je u prostorijama Ambasade Crne Gore u Kraljevini Belgiji.

Sastanku su prisustvovali i ambasador Crne Gore u Kraljevini Belgiji, sa sjedištem u Briselu, Ivan Leković, šef kabineta predsjednika Vlade Branko Krvavac i savjetnica predsjednika Vlade za vanjske poslove.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније