Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

16. 06. 2016. 17:09 >> 17:02

50 GODINA KARIJERE

Kalezić oduševio štićenike "Komanskog mosta"

Pjevač Zoran Kalezić juče je održao veliki humanitarni koncert u Zavodu "Komanski most", za korisnike i osoblje te ustanove. Time je proslavio 50 godina karijere, dok je "Komanski most" obilježio četiri decenije postojanja.

Gosti u muzičkom programu bili su Dragan Koprivica i Peđa Nedeljković.

Atmosfera na koncertu bila je sjajna, a korisnici, osoblje  i direktor Zavoda, Vaselj Dušaj, aplauzima su nagradili barda crnogorske narodne muzike.

“Takva atmosfera nije viđena u Zavodu, i ostaće dugo da se pamti, i kao stalna tema prepričava među korisnicima koji su s ushićenjem dočekali svog gosta, po njihovim riječima, ‘našeg Zorana’. Kalezić je već tokom prve pjesme toplinom, prepoznatljivim glasom, energijom i snagom plijenio korisnike, kao i tokom cijelog koncerta, a oni su zajedno s njim pjevali njegove hitove. Trebalo je vidjeti i doživjeti takvu sliku i atmosferu, kakva se viđa i na velikim koncertima. Posebnu zahvalnost dugujemo našem starom prijatelju, profesoru Draganu Koprivici za organizovanje ovakve divne večeri, što je do sada činio već više puta, a doprinos je dao i u pjevačkom dijelu, što su korisnici pozdravili dugim aplauzom. Ovakvo humanitarno muzičko veče za korisnike Zavoda ‘Komanski most’ mogu prirediti samo ljudi velikog srca, kao Zoran Kalezić, profesor Koprivica i Peđa Nedeljković, koji saosjećaju s ljudima i njihovim sudbinama", saopšteno je iz "Komanskog mosta".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније