Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

24. 06. 2016. 20:57 >> 20:39

VUJANOVIĆ-RZAJEV

Jača saradnja sudova CG i Azerbejdžana

Crna Gora i Azerbejdžan će nastaviti partnerstvo u oblasti ekonomije, turizma, energetike, kao i saradnju sudova, koja je važan temelj vladavine prava, saopšteno je na sastanku predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića i predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice sa njenim azerbejdžanskim kolegom Ramizom Rzajevim.

"Predsjednik Vujanović je iskazao zadovoljstvo bliskim odnosima Crne Gore i Azerbejdžana doživljavajući posjetu predsjednika Vrhovnog suda Azerbejdžana jasnim dokazom takve bliskosti i prilogom daljeg unapređenja naših odnosa i kroz saradnju sudskih vlasti", saopšteno je iz kabineta predsjednika.

Predsjednik Vrhovnog suda Azerbejdžana Ramiz Rzajev i njegova crnogorska koleginica Vesna Medenica istakli su dobru saradnju dva suda i  posebnu vrijednost razmjeni iskustava radi unapređenja ukupnog kvaliteta rada sudova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније