Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ Objavio: O.Z. ]

13. 11. 2016. 11:44 >> 11:22
2

ČESTITKA ĆATOVIĆ

Cetinje temelj budućnosti Crne Gore

Cetinje je srž crnogorskog bića, riznica istorije, kulture i čvrsti temelj budućnosti Crne Gore, ocijenila je predsjedavajuća Skupštine, Marija Ćatović.

Ona je čestitala gradonačelniku Cetinja, Aleksandru Bogdanoviću i građanima 13. novembar Dan Prijestonice.

„Od svog nastanka pa sve do današnjeg dana, dostojanstveno Cetinje srž je crnogorskog bića, crnogorska je riznica istorije i kulture i čvrsti temelj budućnosti Crne Gore”, kaže se čestitki Ćatović.

Ona je navela da konstantni napori uzdizanja Prijestonice na pijedestal koji joj pripada čine da Cetinje, posljednjih godina, uspješno bilježi porast kvaliteta života njegovih građanki i građana.

“Valorizacijom postojećih kulturnih i turističkih potencijala, rekonstrukcijom infrastrukture, osavremenjivanjem visokoškolskih ustanova, afirmacijom Cetinja kao sjedišta važnih državnih institucija, Cetinje je danas moderan i perspektivan grad”, smatra Ćatović.

Ona je Bogdanoviću poželjela kontinuitet kvalitetnih projekata i čestitala, u svoje i u ime poslanika Skupštine svim građanima Cetinja - Dan Prijestonice.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније