Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Pobjeda; Objavio: I. P. ]

22. 11. 2016. 08:18 >> 07:58
1

"SRBIJA VOZ"

Ukidaju noćne vozove za CG?

"Noćni" voz Beograd - Bar, prema saznanjima Pobjede, neće saobraćati od 1. decembra do 15. jula naredne godine, odlučila je kompanija "Srbija voz".

To preduzeće, prema informacijama lista, donijelo je odluku da ubuduće saobraća samo dnevni voz Beograd-Bar-Beograd.

Taj voz je do sada, po redu vožnje, polazio iz Beograda u 20 sati i deset minuta, a u Bar stizao u 7.38 časova. Iz Bara je kretao u 19 sati, a u Beograd stizao u 6.02 časova.

U Željezničkom prevozu Crne Gore redakciji Pobjede je juče rečeno da će se do danas uzdržati od komentara. Prema saznanjima Pobjede, srpska željeznička kompanija se na taj potez odlučila zbog radova na modernizaciji dijela pruge Beograd - Bar, između stanica Resnik i Vreoci.

U tom preduzeću su se na ukidanje "noćnog" voza odlučili zbog toga što finansijska sredstva, definisana planom poslovanja i budžetom ne ostavljaju mogućnost realizacije saobraćaja oba para vozova na toj realaciji.

Problem je što troškovi "Srbija voza" za vrijeme rekonstrukcije dijela pruge rastu zbog toga što je ta kompanija primorana da organizuje autobuski prevoz putnika od Lajkovca. U "Srbija vozu", prema nezvaničnim informacijama, smatraju da će i troškovi saobraćanja dnevnog voza, dok traju radovi na modernizaciji, uveliko prevazići ostvareni prihod kompanije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније