Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

20. 01. 2017. 15:41 >> 15:18

VRIJEDNI 11.834 EURA

Njemačka donirala granične štambilje MUP-u

MUP Njemačke donirao je našoj graničnoj policiji 60 graničnih štambilja koji se koriste za otiskivanje u putnim ispravama prilikom prelaska državne granice, kao i 200 rezervnih jastučića za njih, vrijedne 11.834 eura.

Protokol o donaciji potpisali su juče pomoćnik direktora Uprave policije MUP-a za Sektor granične policije Vesko Damjanović i zamjenik ambasadora Njemačke Uve Merketer.

"Damjanovic se zahvalio zamjeniku ambasadora Merketeru na vrijednoj donaciji. Kazao je kako granična policija Crne Gore ima jako kvalitetnu saradnju sa policijom Njemačke, posebno u dijelu zajedničkih aktivnosti na polju migracija, podrške u uspostavljanju zajedničkih centara graničnih policija regiona, kao i razmjeni kvalitetnih informacija policija ove dvije države na otkrivanju, suzbijanju i sprječavanju krivičnih djela posebno iz oblasti krijumčarenja ljudi, oružja i narkotika", naglasili su iz policije.

Merketer je istakao da je zadovoljan zbog donacije, te da je za 2017. planirana obuka za službenike Sektora granične policije kao i nove donacije uz podršku Ambasade te države.

Policija  Njemačke donirala je ranije vrijednu opremu policiji Crne Gore, poput, specijalizovanih vozila, mobilnih čitača dokumenata, kao i  organizovala je obuke za policijske službenike tog Sektora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније