Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

12. 06. 2013. 14:36 >> 14:37

OŠ "NJEGOŠ"

Cetinje: Luča za najbolje

U Osnovnoj školi „Njegoš“ na Cetinju danas je upriličena svečanost na kojoj su dodijeljene dipome „Luča“ učenicima koji su u prethodnom školovanju postigli najbolji uspjeh. Diplome su dobile - Nikoleta Ćetković, Darija Perović, Sara Vukotić i Nikolina Belada koja je proglašena i za Đaka generacije.

Luče im je uručila direktorica škole Novka Milošević.

„Drage lučonoše vaš put koji predstoji je pun obaveza i prepreka ka pronalaženju budućeg zanimanja i ispunjenja u životu. Vama ne moram pričati da morate biti vrijedni, odgovorni i posvećeni jer ste to i pokazali. Neću vam reći da budete samopouzdani, jer se to ne može biti ako nijeste sve ovo i poručujem vam da budete hrabri, svjesni sebe i svojih mogućnosti jer vas tako ništa neće zaustaviti da postignete ono što želite“,poričila im je Milošević.

Osim „Luča“ uručene su zahvalnice vrijednim učenicima koji su školu predstavljali na brojnim smotrama i takmičenjima. Zahvalnice su dobile Snežana Bujiša i Vanja Stanišić koje su školu predstavljale na državnom takmičenju u atletici pod vođstvom nastavnika Ivana Popovića. Priznanja su dobili i mali glumci koji su predstavljali OŠ „Njegoš“ na Festivalu dječijeg teatra „Čedo Dragović“ u Baru,sa predstavom „Družina junaka“, pod mentorstvom profesorice Ivane Mitrović. Nagrađeni su i učesnici državnog takmičenja iz engleskog jezika na kojem je Nikolina Belada postigla veliki uspjeh i osvojila drugo mjesto u konkurenciji 126 takmičara. Nju i ostale učenike pripremala je nastavnica Dobrila Popović. Za uspjeh u vananstavnim aktivnostima nagrađen je Hor škole koji vodi Zagorka Dajković,kao i Likovna sekcija sa nastavnicama Majom Jovanović, Melanijom Deljom i Anom Novaković.

Milena Stanojević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније