Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Dnevne novine; Objavio: O. Z. ]

28. 02. 2017. 08:20 >> 07:56
2

AUTOPUT

Snijeg odgodio gradnju mosta na Jabuci

Snijeg koji je padao posljednjih dana odgodio je radove na gradnji mosta na Jabuci, koje je kineska kompanija China Road and Bridge Corporation (CRBC) trebalo da počne juče, pišu Dnevne novine.

Riječ je o drugom mostu koji se gradi na prioritetnoj dionici auto-puta Bar-Boljare, a za koji je CRBC dobila građevinsku dozvolu krajem prošle godine.

Prema informacijama Dnevnih novina, uporedo sa gradnjom mosta na Jabuci, koja bi trebalo da počne do kraja sedmice, izvodiće se i radovi na tunelu Mrke, koji je već probijen oko 100 metara. Isto toliko probijeni su i tuneli Vilac i Klopot, a počet je i predusjek tunela Vežesnik.

Radnici CRBC-a počeli su prije više od godinu gradnju mosta Moračica, prvog i najzahtjevnijeg na dionici Smokovac-Uvač-Mateševo.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније