Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

16. 04. 2017. 21:14 >> 00:35
2

ČETIRI TURISTKINJE

Francuskinje na sigurnom

Četiri turistkinje iz Francuske izgubile su se danas na Durmitoru, ali pripadnici Gorske službe spašavanja Crne Gore (GSS) su ih pronašli uprkos lošim vremenskim uslovima i večeras ih vratili na sigurno.

Francuske državljanke Butty Claire (1987), Deschamps Carole (1987), Garon Clemence (1987) i Bouancheau Evelyne (1988), izgubile su se danas poslijepodne na Durmitoru, u reonu između Jablan i Zminjeg jezera.

One su uputile poziv u pomoć putem OKC 112 Direktorata za vanredne situacije MUP-a, saopšteno je iz GSS-a.

"Večerašnju akciju prate jako loši vremenski uslovi, niska temperatura i mećava", navodi se.

Akcija spašavanja, u kojoj su učestvovala tri pripadnika GSS-a, završena je oko 21.30 sati.

Podsjetimo, pripadnici GSS-a juče su, takođe na Durmitoru, spasili američku državljanku, koja je prilikom planinarenja izgubila ravnotežu i pala niz sipar i zadobila povrede glave.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније