Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.M.Lj.

26. 04. 2017. 13:31 >> 13:06
14

PLATIO DIO KAZNE

Milačić: Slobodan sam, vidimo se na Cetinju

Lider pokreta "Otpor beznađu" Marko Milačić objavio je na svom Fejsbuk profilu da je platio dio novčane kazne kako bi ranije izašao oz zatvora da bi bio na Cetinju 28. aprila kada se poslanici budu izjašnjavali o članstvu Crne Gore u NATO Alijansi.

 

Kako prenose mediji Milačić je platio novčanu kaznu od 150 eura i tako je dio kazne odležao u zatvoru, a dio otplatio.

“Dok sam bio u zatvoru režim je odlučio da konačno dovrši nasilje i u petak, 28. aprila, potpuno prevari građane glasanjem u Skupštini, na Cetinju, o članstvu u NATO. Kako je to samo dan prije isteka moje zatvorske kazne odlučio sam da to ne trpim u zatvoru i da za tih nekoliko dana prekršim princip, zarad meni važnijeg principa, i budem na Cetinju, ali i zbog današnje alternativne skupštine u Murinu”, napisao je Milačić na svom FB profilu.

On kaže da nije sebi mogao da dopusti da za to vrijeme bude u zatvoru.

“Nijesam smio sebi da dopustim da, ni po koju cijenu, da doživotno budem rob činjenice da nijesam bio na Cetinju i tamo kazao ono što najdublje osjećam da treba. Na slobodi sam i svima vam neizmjerno hvala”, napisao je Milačić.

Milačić je 5. aprila dobio rješenje suda da mora u zatvor na 20 dana zbog kazne od 500 eura koja mu je izrečena prije dvije godine. Kako nije želi to da plati, on je 10. aprila otišao u ZIKS kako bi odslužio kaznu. 

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније