Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

21. 06. 2013. 09:51 >> 10:02

SVJEŽIJI VIKEND

U 7:04 sati počelo je VRELO ljeto!

Ljeto je zvanično stiglo u 7:04 sati ! Za vikend nas očekuje pretežno sunčano i toplo vrijeme, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Najviša dnevna temperatura od subote biće postepeno u padu.

Kako meteorolozi najavljuju, od nedjelje će biti povremeno promjenljive oblačnosti i uslova za češću pojavu kiše, prvenstveno u sjevernim predjelima.

Ljeto je u Crnu Gori stiglo uz prilično visoke temperature. Podgoričani se bude uz najvišu temperaturu vazduha 30 stepeni Celzijusa.  Na Cetinju i Herceg Novom temperatura je već dostigla 29 stepeni, dok je u Ulcinju i Baru hladnije za jedan stepen. Najsvježije je u Pljevljima, gdje je izmjereno 20 stepeni, na Žabljaku je 24, Nikšiću 23 i i Kolašinu 21 stepen Celzijusa.

Prilično je vrelo počeo prvi ljetnji dan, pa je važno poslušati savjete ljekara da bez velike potrebe ne izlazite u periodu od 10 do 17 sati. Ako već morate izaći na vreli asfalt, savjet je da ponesete šešir i  imate uz sebe flašicu vode.

Redakcija Portala RTCG vam preporučuje da tropske temperature ublažite dobrom muzikom.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније