Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Marija Radulović, TVCG

18. 07. 2017. 21:00 >> 20:40
1

KRIVOKAPIĆ ISTAKAO

Odlaganja guma pitanje države, ne privatnika

Cetinjanin Momčilo Krivokapić, osumnjičen da je na deponiji Vrtijeljka istovario 70 tona automobilskih guma, kaže da je to učinio jer zakonski nije uređeno pitanje odlaganja starih guma. Sa Prijestonicom je postigao dogovor kako da taj problem bude riješen.

Kao vlasnik firme za otkup sekundarnih sirovina od Komunalnog preduzeća Bar, Krivokapić je kao kompezaciju preuzeo gume, a dobio rashodovane autobuse i kontejnere.

Pošto gume nije mogao prodati, odvezao ih je na deponiju.

"Tamo nije bilo zabrane nikakve, niti stražara, ni video nadzora. Kao cijeli grad Cetinje što prethodnih decenija baca, tako sam ponio ja i odložio. Bacio sam ih bez opterećenja, da bih nešto ugrozio mimo svih koji su do sad bacali tu gume", kazao je za TVCG Krivokapić.

On tvrdi da država nije uredila pitanje odlaganja starih automobilskih guma. Zato mu je deponija djelovala kao najlogičnije rješenje.

"Nadam se da niko to ne bi radio nego svi bi vozili onamo gdje treba. Ovo je problem države Crne Gore, ne moj i kolega koji se bave istim poslom, nego države koja nije u mogućnosti da iznađe rješenje jer su to veliki troškovi sa gumom", naglasio je Krivokapić.

On je napravio dogovor sa Opštinom Cetinje da gume koje je istovario pokupi i preveze na deponiju Livade.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније