Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: P.R.

21. 07. 2017. 14:24   >>  13:55

POZVAO INVESTITORE

Vujanović: Ulagati u biznis zone Berana

Predsjednik Crne Gore, Filip Vujanović ocjenjuje da bi magnet za investitore morala da bude valorizacija biznis zone Berana. On je pozvao sve investitore da ulažu u taj prostor.

Kako je saopšteno, Vujanović je danas boravio u Beranama, gdje je prisustvovao svečanoj sjednici SO Berane povodom Dana Opštine.

Vujanović je čestitao građanima i građankama Berana, predsjedniku Skupštine opštine i predsjedniku Opštine, odbornicima, čestitao Dan Berana, dodajući da su vidljivi uspjesi.

"Iskazao sam poštovanje prema zaista brojnim i vidljivim uspjesima. Govorio je o tome i predsjednik Opštine. Vidjeli smo u jednom dobrom prikazu, jedna sjajna godina, da su iskorišćeni resursi Berana, da je unaprijeđena komunalna infrastruktura, da je ovu godinu obilježilo otvaranje rekonstruisanog hotela koji je u mnogo čemu bio znak prepoznavanja turističko-ugostiteljskog sadržaja. Gradski hotel koji je bio neophodan i kao šansa da se doprinese u turističko-ugostiteljskom i ukupnom smislu jednom dobrom imidžu Berana", rekao je Vujanović.

On je istakao da Berane imaju jasnu projekciju svog razvoja.

"Ja želim da se njihovi planovi ostvare, da zaista kvalitet života u Beranama bude u skladu sa resursima Berana i da se obezbijedi razvoj Berana koji će osigurati da ovdje ljudi kvalitetno žive. Mislim da Berane i ukupno vasojevski kraj zavređuju i obaveza je svih od države do lokalne uprave, svih onih koji su posvećeni razvoju zajedničkim radom, valorizuju te vrijednosti u korist kvaliteta života svih građana Berana", dodao je Vujanović.

Veliki učinak ove lokalne uprave, dodaje Vujanović, je valorizacija biznis zone Berana, koja bi morala da bude magnet za investitore.

"Ovdje je obezbijeđen dobar nivo stimulativnih mjera i zaštićena ulaganja. Ja pozivam sve investitore da u taj prostor ulažu. Berane su pokazale da mogu da iskoriste ono što su vrijednosti. Ja sam ubijeđen da ovaj kvalitet ponude u sektoru ekonomije je dobra šansa svih onih koji će da ulažu i zaista promovišem svuda, evo i sa ovog mjesta, potrebu da se ovdje ulaže. Ovdje se može kvalitetno uložiti. Može se obezbijediti dobar profit. Opština i država su osigurali garancije i mislim da nema niti jednog ulaganja koje se ovdje neće isplatiti", zaključio je Vujanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније