Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B

30. 10. 2017. 15:46 >> 07:58
10

VIŠI SUD

O izručenju Sinđelića, po završetku postupka

Odluka o izručenju Saše Sinđelića Hrvatskoj, biće donesena po okončanju postupka za pokušaj terorizma i u skladu sa zakonom, kazao je predsjednik Višeg suda u Podgorici Boris Savić.

 

Savić je kazao da će Viši sud u Podgorici i u tom predmetu postupiti kao i u ostalim, u skladu sa zakonom.

“Kao što je poznato protiv tog lica se i dalje vodi krivični postupak pred našim sudom i bilo kakva odluka o ekstradiciji mora biti povezana sa postupkom koji se vodi u našoj zemlji i sa okončanjem tog postupka. Kada se okonča, biće postupljeno u skladu sa zakonom i u postupku po ekstradicionim zahtjevom koji dolazi iz Hrvatske”, kazao je za TVCG predsjednik Višeg suda Boris Savić.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније