Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: B.V.

01. 12. 2017. 11:40 >> 11:12

NAKON REMONTA

Nikšićki bazen ponovo otvoren

Nikšićki bazen ponovo je otvoren za sve ljubitelje plivanja i vaterpola.

Kako je podsjetio direktor Sportskog centra Predrag Ivanović, 9. septembra počeo je jednomjesečni remont, ali je bazen ostao suv i nakon tog perioda zbog velike suše koja je pogodila Nikšić, budući da nije bilo dovoljno vode u bunarima iz kojih se puni, ali i zagrijavaju bazen i hala.

Ipak, uspjeli su da ispoštuju rokove koje su postavili, a bazen je čak dan ranije nego što je najavljeno ponovo spreman.

„Tamo gdje se stalo u septembru nastavlja se sad. Krenuli su prvi kupači i uslovi su dobri“, kazao je Ivanović za portal Onogošt.

Za 16. i 17. decembar na nikšićkom bazenu planirano je održavanje finalnog turnira Kupa Crne Gore u vaterpolu, dok će već ovih dana biti nastavljna škola plivanja i vaterpola koju će voditi Miodrag Mirović, selektor naše kadetske selekcije sa kojom je osvojio zlato na Evropskom prvenstvu održanom u septembru na Malti.

Cijene su kao i ranije – prijepodnevna karta je dva eura, 2,5 popodnevna.

Mjesečna karta iznosi 30 eura, 25 za sindikate, dok je za lica sa invaliditetom 15 eura.

Od otvaranja u maju prošle godine do septembra ove zabilježeno je, prema riječima Ivanovića, oko 80.000 posjeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније