Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

09. 03. 2018. 15:25 >> 15:31

HERCEG NOVI

Tunel Meljine-Zelenika prilagođavaju pješacima

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić obišao je juče radove na uređenju pješačke komunikacije u starom želježničkom tunelu koji povezuje naselja Meljine i Zeleniku u tom gradu, čija je vrijednost 21,7 hiljada eura.

"Uređenjem je planirano asfaltiranje dionice u dužini od oko 500m, čime su obuhvaćeni i prilazi tunelu sa obje strane, u dužini od 50m, kao i postavljanje javne rasvjete. Čitav posao trebalo bi da bude gotov za 15 dana. Vrijednost radova na asfaltiranju je 21,7 hiljada eura sa PDV-om. Komunalno stambeno preduzeće će izvršiti elektro radove (javna rasvjeta i rasvjeta u tunelu) u vrijednosti od 13 hiljada eura. Garantni rok za radove i ugrađeni materijal je minimum dvije godine", poručili su iz Opštine.

Kako su podsjetili, u oktobru prošle godine Katić i saradnici su razgovarali sa predstavnicma mjesnih zajednica Meljine i Zelenika, kada je i dogovoreno da u najskorijem periodu krenu radovi na adaptaciji pješačkog tunela kojih ih povezuje, a kroz koji je nekada prolazio voz.

"Na taj način će Opština Herceg Novi riješiti problem brojnih pješaka, posebno uzimajući u obzir da u ovom dijelu grada ne postoji trotoar duž Jadranske magistrale", saopštili su iz Opštine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније