Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

13. 02. 2013. 14:33 >> 15:18

GODIŠNJICA

39 godina od smrti Petra Lubarde

Povodom 39 godina od smrti naseg proslavljenog slikara Petra Lubarde, predstavnici fondacije koja i srednje likovne škole koje nose njegovo ime položili su cvijece pored umjetnikove biste na Cetinju.

Potpredsjednik fondacije Radoslav Miloševic Atos je kazao da na ovaj način fondacija želi da doprinese očuvanju sjećanja na velikog umjetnika i njegovo djelo.

“Čast mi je i da na ovaj način možemo da se sjetimo našeg velikana a u isto vrijeme cvijeće će biti položeno i kraj njegove biste u Herceg Novom”, kazao je on.

Večeras će u Srednjoj likovnoj školi u Prijestonici biti otvorena i izložba radova učenika kao i njihovih vršnjaka iz Srednje mješovite škole iz Herceg-Novog.

Postavka se nakon toga seli u Herceg Novi.

Milena Stanojević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније