Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

19. 06. 2018. 21:11 >> 21:03

DPS HERCEG NOVI

"Radimo zajedno sa građanima"

Na inicijativu grupe građana iz Mjesnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Kamenari, na čelu sa mještanima, Ilijom Andrićem i Nenadom Miševićem, okončana je rekonstrukcija puta u zaleđu Kamenara do groblja crkve Svete Ane.

Kako je saopšteno je hercegnovskog odbora DPS-a prva dionica puta u dužini od 60 metara uspješno je završena u aprilu ove godine, zahvaljujući donacijama preduzeća „Katunjanin“ doo i „Krušo“ doo. 

Danas je započeti posao u potpunosti realizovan betoniranjem druge dionice u dužini od 80 metara. Ovaj put predstavlja značajnu lokalnu saobraćajnicu za komunikaciju mještana Kamenara.

„U narednom periodu planiramo dodatne aktivnosti koje će biti usmjerene na razvojnašeg mjesta. Želimo da u svakodnevnoj komunikaciji sa lokalnim stanovništvom ustanovimo ono što je posebno značajno i funkcionalno, i da na tome radimo. Građani Kamenara to zaslužuju. Ovom prilikom možemo najaviti još jedan projekat koji će uskoro biti realizovan u Kamenarima. To je izgradnja tribina na sportskom terenu Osnovne škole ’Orjenski bataljon’ ”, kazao je Ilija Andrić.

Iako ne vrši vlast u Herceg Novom, Demokratska partija socijalista, kako poručuju, nastaviće da shodno mogućnostima i u budućnosti daje svoj doprinos u funkcionisanju svih naselja u Herceg Novom.

„Iako ne raspoležmo sredstvima lokalnog budžeta, prepoznavanjem vitalnih potreba lokalne zajednice koje su zanemarene odnosom sadašnje lokalne vlasti, nastojimo da aktivno učestvujemo u funkcionisanju našeg grada. Iza konkretne podrške stoje ljudi koji vole ovaj grad i pomažu njegov razvoj. Uvjeren sam da će to prepoznati i građani“ kazao je predsjednik OO DPS Slobodan Radović Krušo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније