Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Dragana Šćepanović, TVCG

06. 08. 2018. 20:59 >> 20:47

DANI MEDA U MOJKOVCU

Crnogorski pčelari žale se na loš prinos

U Mojkovcu su održani Dani meda. Tridesetak pčelara iz Crne Gore i Srbije izložilo je najbolje proizvode iz svojih pčelinjaka. Crnogorski pčelari žale se, međutim, na loš prinos ove godine.

Brojni građani i turisti mogli su danas na mojkovačkom trgu da probaju med i sve proizvode od meda kojih je bilo dovoljno za sve posjetioce. Iako su mnogi zadovoljni ukusom meda kažu da su nezadovoljni količinom koju su izvrcali.

Iz Saveza pčelarskih udruženja su saopštili da će u saradnji sa resornim ministarstvom pomoći pčelarima da prevaziđu loše prinose.

Pčelari iz Srbije su međutim zadovoljni prinosima, kažu da ne pamte medonosniju godinu.

Predsjednik opštine Mojkovac Ranko Mišnić se nada da će naredne godine biti više meda i izlagača.

U Mojkovcu je na "Danima meda" priređen bogat kulturni program.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније