Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

29. 08. 2018. 14:56 >> 14:39

PROTIV GLAVNOG GRADA

URA će pomoći Botunjanima da podnesu krivičnu

Građanski pokret URA će mještanima Botuna pružiti podršku pri podnošenju krivične prijave protiv nadležnih u Glavnom gradu, navodi se u saopštenju te partije.

"Najbolji demant navodne brige gradskih službi za rješavanje problema komunalnog otpada i nedavne posjete novoizabranog gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića Deponiji sa koje je poslao poruke brige o zaštiti životne sredine dale su jučerašnje slike u Botunu", kazao je odbornik GP URA u Gradskoj opštini Golubovci Balša Vujačić.

Preduzeće "Čistoća" je, kako navodi, građevinski i drugi otpad, koji je godinama deponovan na ulazu u to zetsko selo, pomjerila na obalu Morače i još više narušila životnu sredinu.

"Ono što je bilo na ulazu u selu oni su mašinama gurnuli predesetak metara dalje na obalu rijeke Morače i time pokazali brigu prema životnoj sredini”, ističe Vujačić.

On dodaje da je problem odlaganja otpada kako u Zeti tako i u Podgorici ogroman i da nadležni godinama ne rješavaju to pitanje.

"Bilo kojeg turistu koji je došao našoj zemlji i Glavnom gradu u posjetu ove sezone zaprepašćivao je odnos prema životnoj sredini i smeće na svakom koraku. To govori o tome koliko se nadležni sa odgovornošću odnose prema ovom problemu", kazao je.

Vujačić ističe da će GP URA mještanima Botuna pružiti podršku pri podnošenju krivične prijave protiv nadležnih u Glavnom gradu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније