Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

13. 03. 2019. 10:47 >> 10:14
3

U ANKARI

Fejzić se sastao sa šefom turskog parlamenta

U okviru boravka u Ankari reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat ef. Fejzić sastao se sa novoizabranim predsjednikom Velike Narodne Turske skupštine prof. Dr Mustafom Šentopom.

Reis Fejzić je, kako je saopšteno, čestitao Šentopu izbor na vodeću poziciju turskog Parlamenta poželivši mu uspjeh u radu i životu i dobro zdravlje izražavajući neskriveno zadovoljstvo da svog prijatelja i poznanika vidi na tako visokoj poziciji.

"Predsjednik Šentop se toplo zahvalio reisu Fejziću na posjeti i lijepim čestitkama ističući da je stanje zajednice kojom upravlja Fejzić predmet konstantnig interesovanja turskih institucija i javnosti. Zbog toga je reisu Fejziću poželio uspjeh u radu i napredak Islamske zajednice, njenih pripadnika i države Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Fejzić je posjetio i sjedište TIKA-e.

"Dočekali su ga zamjenik generalnog direktora Dr. Birol Ćetin i direktor odjela za Balkan i istočnu Evropu Mahmut Čevik. U pratnji reisa Fejzića bio je i pomoćnik Omer Kajoshaj", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније