Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

19. 03. 2019. 16:05 >> 15:39

MUZIČKO TAKMIČENJE

RTCG će prenositi "CG u ritmu Evrope"

Radio-televizija Crne Gore postala je strateški partner najvećeg regionalnog muzičkog takmičenja za djecu “Crna Gora u ritmu Evrope”, te će, uz ambasadore Evrope, Izraela i Australije, podržati mališane iz naše države dok, kroz pjesmu i igru, predstavljaju zemlje Evrope.

RTCG će naredne četiri godine promovisati djecu iz Crne Gore širom Evrope, koristeći najsavremeniju tehniku koju posjeduje.

Djeca iz većine naših opština će pjesmom i igrom predstaviti jednu od evropskih zemalja, pri čemu će sarađivati s njenim ambasadorom.

Gledaoci će na Prvom programu moći da gledaju takmičenje 1.juna, s početkom u 17 sati. Taj prenos će podići standarde takvih televizijskih formata u Crnoj Gori i postaviti stepenik više u kvalitetu televizijskih prenosa.

Djecu iz Crne Gore kroz program “Crna Gora u ritmu Evrope” kroz direktna uključenja pratiće i kolege sa Kipra (“Kipar u ritmu Evrope”), iz Štokholma (“Švedska u ritmu Evrope”) kao i iz Hrvatske (“Hrvatska u ritmu Europe”).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније