Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

27. 06. 2019. 12:37   >>  12:45 2

DAVIO SE U BAZENU

Pripadnik CG obezbjeđenja spasio dječaka u Srbiji

Pripadnik službe obezbjeđenja Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija Radovan Grozdanić spasio je život šestogodišnjem dječaku koji se davio u bazenu u Vrnjačkoj Banji, gdje su se održavale sportsko rekreativne igre Sindikata uprave i pravosuđa Crne Gore.

Kako su istakli iz Sindikata, Grozdanić se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme da spasi dječaka od utapanja.

"Za svoje humano djelo Grozdanić je pored osmjeha zahvalnosti djeteta dobio i priznanje od svih učesnika igara , kao i vječne prijatelje u vidu porodice srećnog dječačića. Da humanost nije ostala samo na ovom primjeru dokazuju i drugi slučajevi sa pomenutih igara, gdje su od strane crnogorskih sindikalaca pronađeni i vraćeni vlasnicima izgubljeni bogati novčanici i veoma vrijedni mobilni telefoni. Na ovaj način učesnici igara najbolje su van granica Crne Gore promovisali našu državu i naravno ljudske vrijednosti koje posjeduje naš građanin", naglasio je predsjednik Sindikata Nenad Rakočević.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније