Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

04. 08. 2019. 14:05 >> 14:10
8

VLADA O LAŽNIM VIJESTIMA

Stavovi o susjedima jasni i lako provjerljivi

Crna Gora vodi odgovornu vanjsku politiku, a stavovi o susjednim zemljama su jasni, i Vlada ih saopštava na lako provjerljiv način, poručuju iz Vlade.

Iz Vlade je saopšteno da je sadržaj koji je 19. jula plasiran putem društvenih mreža, a koji se ovih dana reciklira u političkoj areni, o navodnoj izjavi premijera Duška Markovića povodom ostavke kosovskog premijera Ramuša Haradinaja lažan i zlonamjeran.

“Crna Gora vodi odgovornu vanjsku politiku, stavovi o susjednim zemljama su jasni, i Vlada ih saopštava na lako provjerljiv način. Stoga, osuđujemo lažne vijesti i njihove tvorce, i pozivamo sve društvene aktere, uključujući i medije, da iskažu odgovoran odnos prema ovoj pošasti”, poručuju iz Vlade.

Predsjednik nevladine otganizacije “Besmrtni puk” Igor Damjanović je 19. jula na svom Facebooku objavio navodnu izjavu premijera Markovića povodom ostavke Haradinaja.



Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније