Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

15. 08. 2019. 14:04 >> 14:12

TIVAT

OŠ Drago Milović dobija nadzorne kamere

Predsjednik Opštine Tivat Siniša Kusovac potpisao je s preduzećem „Comtel“ iz Podgorice ugovor o nabavci i ugradnji video nadzora u Osnovnoj školi “Drago Milović”, vrijedan 9.612 eura.

Kako je istaknuto iz Opštine Tivat, na inicijativu Kusovca obodom dvorišta Osnovne škole „Drago Milović“ i Srednje mješovite škole „Mladost“ prethodno je ojačana konstrukcija ograda i angažovana služba obezbjeđenja u popodnevnim i večernjim časovima.

"Zaštita i bezbjednost učenika i suzbijanje devijantnog ponašanja u školskim dvorištima su među prioritetima opštinskih obrazovnih ustanova, Savjeta roditelja i Opštine Tivat radi čega je i preduzet set mjera kako bi boravak u tivatskim školama bio sigurniji", saopšteno je iz Opštine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније