Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

13. 09. 2013. 14:21 >> 15:27
1

UMJESTO CIMBALJEVIĆA

Milivojević direktor NVO Forum Progres

Stevan Milivojević, odlukom Upravnog odbora, novi je izvršni direktor “LGBT Forum Progres”, prve crnogorske transparentne LGBT organizacije, saopšteno je iz te NVO. On je na tu funkciju izabran nakon ostavke Zdravka Cimbaljevića

Kako je saopšteno iz Foruma Progres, Milivojević je u proteklom periodu, u organizaciji, bio pomoćnik direktora i, od skoro, programski direktor.

Bio je angažovan na programima međunarodne saradnje, razvoja lokalne LGBT zajednice i izgradnji povjerenja s policijom.

Jedan je od organizatora prve Povorke ponosa u Budvi.

"Za izvršnog direktora predložile su ga podružnice članova iz Bara, Bijelog Polja, Pljevalja, Podgorice i Kotora. Milivojević je, od strane Upravnog odbora, za izvršnog direktora izabran sa četiri glasa "za" i jednim uzdržanim", saopšteno je iz NVO Foruma Progres.

Stevan Milivojević je završio gimnaziju “Niko Rolović” u Baru. Bio je predsjednik Kreativnog kluba i ombudsman Fakulteta za strane jezike Univerziteta Mediteran u Podgorici.

Sarađivao je za brojne nevladine organizacije na programima uključivanja mladih i rada s marginalizovanim grupama.

Koautor je studije "Kriza države socijalne pravde: (ne) suzbijanje prosjačenja đece u Crnoj Gori - studija" i Priručnika za bolje razumijevanje policije i LGBT zajednice.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније