Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 09. 2013. 22:39 >> 22:38

BIJELO POLJE

Dom starih obilježio Međunarodni dan starih

U Domu za ostarjela lica u bjelopoljskom naselju Medanovići,obilježen je Međunarodni dan starih, 1. oktobar.

Ustanovu koja brine o 125 korisnika povodom praznika posjetili su članovi Kancelarije mladih Bijelog Polja, koja je takođe danas proslavila četvrti rođendan.

„Bila je to dobra prilika da se uz skromnu zakusku, piće i izvornu muziku svi zajedno, na najljepši način, posvetimo ovim za nas značajnim datumima”, kazao je vršilac dužnosti direktora Doma Admir Mustejbašić.

Kancelarija mladih Bijelog Polja upravo  na Mađunarodni dan starih slavi četvrti rođendan tako da su dio slavlja podijelili sa najstarijim sugrađanima, kojima su ovim povodom na poklon donijeli “društvene igre” i s njima se okušali  u tim vještinama.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније