Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 09. 2013. 13:46 >> 13:53
1

RIJEŠEN PROBLEM

Mojkovačko naselje dobija vodu

Problem nedostaka vode za dvadesetak domaćinstava u mojkovačkom prigradskom naselju, Karaula ovih dana bi trebao da bude trajno riješen.

Glavni radovi na izgradnji novog vodovoda, koji uglavnom finasira lokalna uprava, su završeni pa je realno da i voda iz novog cjevovoda uskoro krene iz slavina, saopštio je član Savjeta mjesne zajednice i Odbora za izgradnju vodovoda Duško Jokić.

"Nakon iskopa, postavljanja cijevi i zagrtanja kanala u toku je ugradnja vodomjera i priključaka, tako da će stanovnici Karaule poslije dugog čekanja ovih dana dobiti vodu", saopštio je Jokić.

Opština Mojkovac je finasirala projekat i platila iskop kanala u dužini od 950 metara.  Domaćinstva su u ovom projektu učestovala sa po 150 eura, a radove je izvelo preduzeće "Vuković".

"Vodovod će biti priključen na gradski, kod auto-moto zgrade. Na vodovod će biti priključeno za sada 20-ak domaćinstva a moguće je da taj broj bude u narednom periodu  uvećan", istakao je Jokić.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније