Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

14. 02. 2020. 10:34 >> 10:35

SNP TUZI

Građani očekuju uređenje lokalnih puteva

Građani Tuzi s pravom očekuju što bržu reakciju i uređenje lokalnih puteva i svih ostalih infrastrukturnih problema.

"Nije prošlo mnogo vremena, a upozorenja SNP-a koja se tiču nove lokalne vlasti u Tuzima, nažalost, su se ostvarila. Ukazivali smo na vrijeme da ova vlast neće biti sposobna da pruži građanima ono što zaslužuju i da uzdigne našu opštinu iz stanja u kojem je bila godinama", navodi se u saopštenju SNP Tuzi.

Tvrde da aktuelna vlast u Tuzima još uvijek nije učinila ništa dobro za građane, osim što, kako su kazali, promoviše sebe i svoje lične interese stavlja u prvi plan.

"A za to vrijeme se od rupa po ulicama i lokalnim putevima ne može proći kroz Tuzi i Malesiju. Lijepo ste opravdali povjerenje građana, nema što!", navodi se u saopštenju.

I ova vlast je, kao ocjenjuju, nastavila tradiciju prethodne da gleda u dijasporu "i čeka od nje pomoć, igrajući na kartu emocija prema zavičaju".

"Očekivali smo da ćete makar infrastrukturne probleme građana brže i efikasnije rješavati, a stara vlast vam je bila primjer kako ne treba raditi", navode iz SNP-a Tuzi.

Poručuju lokalnim vlastima da to nije u redu i poručuju im da se malo pomuče malo i rade svoj posao, "zbog građana koji su vam dali povjerenje".

Zato s pravom očekuju što bržu reakciju i uređenje lokalnih puteva i svih ostalih infrastrukturnih problema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније