Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M. ]

23. 03. 2020. 10:26 >> 10:31

OO SPD

Formirali volonterski tim u Bijelom Polju

Predsjednik OO SDP Bijelo Polje Adnan Striković saopštio je da je opštinski odbor te partije donio odluku o formiranju Volonterskog tima koji će se aktivno uključiti u borbu za suzbijanje širenja infekcije virusom Kovid-19, kao i saniranje posljedica sprovedenih mjera Vlade.

“Volonterski tim za sada čini 30 članova naše partije koji ni na koji način ne spadaju u rizičnu grupu, a nadamo se da će se tim svakodnevno širiti. Aktivnosti smo spremni sprovoditi na cijeloj teritoriji naše opštine i stavljamo se na raspolaganje opštinskom Timu za zaštitu i spasavanje kojim rukovodi Predsjednik opštine”, kazao je Adnan Striković predsjednik OO SDP Bijelo Polje.

On poziva sve članove partije, kao i sve građane koji nemaju zdravstvenih riziko faktora da budu solidarni.

“Kao doktor, pozivam sve kolege da i ovog puta budemo na visini zadatka. Da nam zdravlje naših sugrađana bude ispred našeg ličnog. Zaštitimo porodice a sebe smo dužni izložiti riziku koji uveliko nadilazi prosječan. To je naša obaveza, profesionalna i ljudska dužnost. Znate u kakvim uslovima radimo i kada je redovno stanje, ne očekujmo sada ono što znamo da sistem ne može da obezbijedi. Ovo je prvenstveno naša bitka, ali je i bitka u kojoj doprinos mora dati svaki građanin. Jedino tako, svi za jednog i jedan za sve, možemo je dobiti. Građani, vaše je jedino da nas slušate i čujete. Molim sve sugrađane koji su u samoizolaciji ili im je izrečena mjera zdravstvenog nadzora da poštuju naredbe i preporuke. Ostanite doma, dok vam mi ne kažemo gdje i kada da dođete na pregled”, naveo je Striković.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније