Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M. ]

11. 05. 2020. 18:50 >> 20:29
12

ODLUKA ŠUNDIĆA

Kazne zbog propusta

Zbog propusta u emisiji "Dobro jutro Crna Goro" i emitovanja numere Marka Perkovića Tompsona, generalni direktor RTCG Božidar Šundić kaznio je urednicu Jutarnjeg programa Milicu Babić, urednicu sporne emisije Mariju Razić i muzičkog urednika TVCG Slavena Knezovića. Zaposlenima će u naredna dva mjeseca lični dohodak biti umanjen 20 odsto.

"Kazne su čin odgovornosti prema povjerenim zaduženjima i sastavni dio funkcionisanja u RTCG," naglasio je Šundić, izražavajući žaljenje zbog načinjenog propusta, kao i zbog činjenice da se desio provjerenim profesionalcima, kolegama, dosad bez mrlje u poslovnim biografijama.

"Uređivačka politika RTCG bila je i biće ista, utemeljena na antifašističkim i evropskim normama, jer su to ujedno vrijednosti u kojima je  RTCG i ponikla 27. novembra 1944. kada je te ratne godine osnovan naš najstariji mediji Radio Crne Gore ," poručio je Šundić.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније